OBĚDOVÉ MENU 15. 4. – 19. 4.2019


PONDĚLÍ

Menu I:

Frankfurtská polévka s párkem

Smažený květák, petrželové brambory, tatarka

Bavorský vdolek s povidly a tvarohem

140,-


Menu II:

Frankfurtská polévka s párkem

Kuřecí závitek se šunkou a mozzarellou, jasmínová rýže

Bavorský vdolek s povidly a tvarohem

 

165,-


ÚTERÝ

Menu I:

Kuřecí vývar se zeleninou, masem a kapáním

Slovenské halušky s křupavou slaninou, cibulkou a zelím

Domácí mramorová bábovka

140,-


Menu II:

Kuřecí vývar se zeleninou, masem a kapáním

Hovězí guláš s cibulkou, houskový knedlík

Domácí mramorová bábovka

 

165,-


STŘEDA

Menu I:

Čočková polévka s uzeným masem

Penne s boloňským ragú a parmezánem

Tvarohový krém s ořechy

140,-


Menu II:

Čočková polévka s uzeným masem

Kuřecí Cordon bleu, bramborová kaše, jarní salátek

Tvarohový krém s ořechy

 

165,-


ČTVRTEK

Menu I:

Brokolicový krém se zakysanou smetanou

Pečená kuřecí čtvrtka s nádivkou a salátkem

Rebarborový koláč

140,-


Menu II:

Brokolicový krém se zakysanou smetanou

Telecí špikovaná kýta se špenátem, šťouchané brambory

Rebarborový koláč

 

165,-


PÁTEK

 

svátek

 


 


T Ý DE N N Í S A L ÁT

Salát s marinovaným lososem, polévka, dezert

140,-