DENNÍ MENU 17.-21.2.2020

 

Pondělí

Menu I: 140,-

Květáková polévka 35,-

Hrachová kaše s grilovanou klobásou a cibulkou 110,-

Koláč s hruškami 25,-

 

Menu II: 165,-

Květáková polévka 35,-

Mix Grill (krůtí, vepřové), americké brambory, pikantní dip 135,-

Koláč s hruškami 25,-

 

Úterý

Menu I: 140,-

Zeleninová polévka s vejcem 35,-

Špagety „Aglio-olio“, parmazán 110,-

Bublanina s lesním ovocem 25,-

 

Menu II: 165,-

Zeleninová polévka s vejcem 35,-

Kuřecí kapsa plněna modrým sýrem, šťouchané brambory 135,-

Bublanina s lesním ovocem 25,-

 

Středa

Menu I: 140,-

Dyňová polévka s bazalkou 35,-

Drůbeží játra na červeném víně a slanině, jasmínová rýže 110,-

Makový koláč 25,-

 

Menu II: 165,-

Dyňová polévka s bazalkou 35,-

Smažený vepřový řízek v bylinkové strouhance, bramborová kaše, uhorka 135,-

Makový koláč 25,-

 

Čtvrtek

Menu I: 140,-

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a kapáním 35,-

Francouzské brambory se salátem Coleslaw 110,-

Čokoládový tvaroh 25,-

 

Menu II: 165,-

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a kapáním 35,-

Rostbeef s hořčičnou majonézou, steakové hranolky 135,-

Čokoládový tvaroh 25,-

 

Pátek

Menu I: 140,-

Frankfurtská polévka 35,-

Kuřecí rizoto s červenou řepou a parmazánem 110,-

Bavorský vdolek 25,-

 

Menu II: 165,-

Frankfurtská polévka 35,-

Hovězí Chilli con Carne v pšeničné tortille 135,-

Bavorský vdolek 25,-

 

Fit menu Zeleninový salát s tuňákem a vejci 140,-